Mogelijkheden

Uitvaartcentrum Westland
“Het Familiehuys”

Familiehuys-centrale-deel-1177_k

De centrale ruimte in “Het Familiehuys”

De warmte en huiselijkheid van thuis; de koelkast is gevuld, het fruit staat op tafel, TV, Wifi en audio binnen handbereik, daarbij is er voor de kinderen een Wii.

Familiehuys_centraal

Familiekamer
“De Gantel”

24-uurs kamer, welke in combinatie met de centrale ruimte tevens geschikt is voor een condoleance- bezoek.

Familiehuys-grote-kamer-panorama
Familiehuys-grote-kamer-1100

Familiekamer
“De Zweth”

Naast het opbaren in een uitvaartkist heeft elke 24-uurs familiekamer de gelegenheid tot opbaren op bed, desgewenst kan dit met eigen bedlinnen.

Familiehuys-kleine-kamer-1113_k
Familiehuys-kleine-kamer-1116_k

Familiekamer
“De Lee”

Iedere 24-uurs kamer beschikt over een “open haard”. Wanneer u muziek wilt beluisteren in uw familiekamer is dat ook mogelijk, dit door middel van CD, USB of via iPod.

Familiehuys-kleine-kamer-links-1084_k

Sleutels:

Als familielid krijgt u twee “huissleutels” overhandigd, daarbij beschikt uw kamer over een eigen deurbel. Alleen u kunt dan ook bepalen wie er op bezoek komt in uw familiekamer. Eventueel te leveren bloemen kunnen worden afgegeven in het bloemenhok, hiertoe hebben bloemisten een sleutel.

Hoe gastvrij zijn wij:

24 uur per dag kunt u koffie/thee, fris en vers fruit pakken, dit alles is inbegrepen in het gebruik van de familiekamer. Mocht u behoefte hebben aan een belegd broodje, kop soep, een kleine lunch of eenvoudige maaltijd, ook dit is mogelijk, het naastgelegen restaurant Elzenhagen, bezorgt dit binnen 10 minuten, tegen een sterk gereduceerd tarief.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij “Het Familiehuys” daarbij beschikt het naastgelegen hotel over een grote parkeerplaats waar u als bezoeker van “Het Familiehuys” vrij gebruik van kunt maken.

In het gehele huis is draadloos internet aanwezig (Wifi) ook dit is inbegrepen in het tarief voor het gebruik van een familiekamer, overigens liggen deze tarieven gelijk aan de kosten van de andere aula’s in de Gemeente Westland..

Tevens beschikt “Het Familiehuys” over een verzorgingsruimte waar u desgewenst samen met de rouwverzorging uw dierbare kunt helpen verzorgen en kleden, vanuit deze ruimte wordt uw dierbare overgebracht naar een familiekamer, waar dan de opbaring in de uitvaartkist of op bed kan plaatsvinden.

Adres: Monsterseweg 92, 2685 LK Poeldijk, Tel nr. 0174-27.00.90